Premium pizza iskustvo

Pravo italijansko parče pizze, kakvo do sada niste probali

Italijanski
koncept

Spremanja pizze

Školovan i priznat pica majstor u Italiji, Pavle Branković je osnovao Pizzagram sa idejom da vam ponudi nešto novo i kvalitetnije od onoga na šta ste navikli kada je pizza u pitanju. Upoznajte vaš novi omiljeni obrok: pizzu pripremljenu na “alla Romana“ način.

Pizzagram koncept

Put pizze do vašeg srca

Brašno Polselli

Polselli brašno

Polselli je italijanska porodična kompanija koja važi kao broj 1 proizvodnji brašna. Brašno koje koristimo je tip 00 i koristi se isključivo za pripremu pica. Razlika se oseća u svakom zalogaju.

Mutti paradajz

Mutti paradajz pelat

Mutti proizvodi sastoje se samo od svežeg italijanskog paradajza, jake crvene boje, sazrelog na sunčanim njivama koje se ne đubre niti posipaju herbicidima. Na taj način paradajz koji se koristi za Mutti proizvode dolazi najsvežiji i najkvalitetniji, bez zelenih delova, bez gubitka ukusa i mirisa.

San Daniele pršut

San Daniele pršuta

Svinjska pršuta iz sela San Daniele, regija Friuli, jedna je od najpoznatijih i najkvalitetnijih italijanskih pršuta. Pravi se od svinjskog buta koji se soli i suši na vetru 16 meseci. Karakteriše je izrazito blag ukus.

Sečenje pod pravim uglom

Pica bogata nadevima

Zahvaljujući svojoj strukturi, testo je sposobno da na sebi iznese daleko veću količinu nadeva a da ipak bude taman pečena.

Grana Padano sir

Mozzarella Di Bufala

Mocarela pravljena od bivoljeg mleka, ređe je zastupljena od kravlje mocarele, punijeg ukusa, kremastija.

Pizza na totalno drugom nivou

Vazdušasto testo

Na prvi pogled testo je deblje od klasičnog pizza testa ali se u suštini radi o izuzetno vazdušastoj strukturi testa, prilikom svakog zalogaja korice se spajaju a rezultat je izuzetno lagana pizza

Vazdušasto testo

Izuzetna hrskavost

Velika količina nadeva

Vrhunski uvozni sastojci

Glavna karakteristika pice pripremljene na "alla Romana" način je izuzetna hrskavost svakog parčeta, zahvaljući proceduri pripremanja gde se testo tri puta zapeče pre serviranja gostu.

Posetite nas

U lokalima u centru Beograda i na Novom Beogradu